MITÄ MYYMINEN ON?

Myyminen, menekinedistäminen tai tunnettuuden lisääminen yhdistää kaikkia yrityksiä, järjestöjä, liittoja ja toimijoita. Tuotteita tai palveluita on tarkoitus tehdä tunnetuksi, jotta niitä voidaan ylipäätään ostaa ja käyttää. Tunnettuutta voi kasvattaa monella tavalla markkinoimalla ja mainostamalla. Tunnettuuden lisääntyminen lisää potentiaalisten asiakkaiden määrää ja myyminen helpottuu. Myös myyntiä voi toteuttaa usealla eri tavalla verkossa, messuilla, tapahtumissa, myymälöissä tai vaikka soittamalla puhelimella. Ostajien löytäminen eroaa eri alojen ja toimijoiden välillä, mutta periaate kaiken taustalla on sama – toimija tarvitsee ostavia asiakkaita menestyäkseen. Puhelinmyynti eroaa monista muista myyntitavoista tehokkuudellaan ja yksinkertaisuudellaan, sillä käytännössä kaikilla on mukanaan puhelin johon soittaa.

Myyminen vaatii aina osaamista riippumatta siitä miten tai missä myynti on toteutettu. Hyvä myyjä onnistuu työtehtävästä riippumatta kaupassa, messuilla, työskennelleessään myymälässä sekä puhelimella. Parhaat ovat kouluttautuneet ja motivoinuteet oppimaan myyntityön. Myyntimestarit on kouluttanut vuosien saatossa satoja henkilöitä hyviksi neuvottelijoiksi puhelinmyyntiin. Jokainen taito on kenen tahasa opittavissa ja taidon opittuaan myydä voi mitä tahansa. Kokeneella myyjällä on valtavat mahdollisuudet työllistyä ja menestyä melkeinpä millä tahansa toimialalla. Mahdolllisuudet ovat rajattomat, sitä paitsi myyminen ei lopu koskaan.

Aloita uusi ura Myyntimestareilla. Ensimmäinen myyntitehtäväsi on myydä itsesi meille. Jos onnistut siinä, onnistut myös tulevissa työtehtävissäsikin. Ratkaisevaa on motivaatio. Jos sinulla on valmiina motivaatio, me puolestamme motivoimme ja koulutamme hyväksi myyjäksi.

Seuraa Myyntimestareita: